De mooiste dag van Erik en Gohar    

Home
Erik & Gohar the story
Over Gohar
Over Erik
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 14024
pagina's bekeken: 15185
www.onzebruiloftsite.nl
Erik & Gohar the story

Lekker in de natuur

         Ons verhaal begint ergens begin mei 2015.
We hebben onze eerste contacten gelegd via de datingsapp Tinder. Ja via Tinder hahaha. Nadat we een match waren duurde het een weekje voordat Gohar reageerde. De gesprekjes werden steeds leuker en leuker, eerst via de chat van Tinder vervolgens via Facebook en later via Whatsapp. Uit eindelijk had Gohar de hulp van Erik nodig bij een telefoonlevering die niet helemaal goed ging. Na de hulp van Erik, dacht ze laat ik hem is bellen. Zo kwam onze eerste telefoongesprek tot stand. Gohar had afgesproken bij een ex-collega van haar. Toen Gohar bij Carola arriveerde hoorde Carola mijn stem. Door middel van enige aandringen (Carola vond dat Erik een mooie stem had en ze een gokje moest wagen met Erik) en de hulp die Erik had geboden, ging Gohar toch overstag om een date te regelen. Niet met zijn 2en maar met Carola en Wolfert want alleen durfde ze nog niet ;P hahaha. De date stond gepland voor vrijdag 29 mei 2015. Plaats delict was Breakaway in Rotterdam. Voordat de date plaatsvond wilde Erik Gohar verrassen met een bos rozen en chocolade man man man dat had wat voeten in de aarde eer dat het geregeld was maar uit eindelijk was het toch gelukt. Erik had meteen een goede indruk gemaakt op Gohar en al haar collega’s, was meteen het gesprek van het jaar hahaha. Nadat de eerste ontmoeting tijdens het ophalen van de dames had plaatsgevonden was de vonk al aardig overgeslagen. Ook tijdens de date werd het steeds leuker en interessanter tussen ons. De eerste stappen op weg naar een relatie waren gezet. In de week erna hebben we ons voorgesteld aan de familie’s en vrienden. Precies een week, op vrijdag 5 juni 2015, na de eerste date heeft Erik Gohar op een leuke lieve ouderwetse manier gevraagd of ze een relatie wilde met hem. Hierop zei Gohar maar natuurlijk gek ding. HAHAHA ;)
Zo begon de relatie tussen Gohar en Erik die bekend staat als een snel groeiende maar liefdevolle relatie. Inderdaad we laten er geen gras over groeien hahaha.
In juli voltrok zich de eerste test van de relatie. Erik ging namelijk met Wolfert Europa verkennen met de auto. Voor ongeveer 10 dagen waren we niet bij elkaar. Dit vonden we allebei veelste lang en we miste elkaar enorm. Dus konden we concluderen dat we echt gek op elkaar waren en we niet meer zonder elkaar willen zijn. Voordat Erik op vakantie ging had hij Gohar al op een leuke manier gevraagd of ze samen met George bij hem wilden komen wonen. Dit wilde ze maar al te graag. Op de zaterdag dat Erik met Wolfert terug kwam van vakantie was ze al in ons huisje om daar een gezellig avondje samen te hebben. Tijdens de vakantie was Gohar al meerdere keren in ons huisje geweest om spullen te brengen en om samen met haar moeder het huisje op hun manier schoon te maken. Niet dat het nodig was maar was voor het gevoel beter hahaha. Vanaf dat moment was het samenwonen een feit. Kort daarna hebben we dit ook officieel gemaakt door George en Gohar in te schrijven in de gemeente Oosterhout.
Vanaf dat moment hebben er vele gezellige avonden en dagen plaatsgevonden in ons huisje, samen, met George erbij, familie en vrienden. In oktober hebben er een feestje gehouden ter ere van onze verjaardagen en dat we zijn gaan samenwonen, was een zeer leuke avond waarbij onze vrienden en familie elkaar voor het eerst zagen. Als cadeau voor Eriks verjaardag had Gohar een heerlijk overnachting geregeld in het plaatsje Peer in België. We hebben daar echt enorm genoten van en met elkaar, is echt voor herhaling vatbaar.
Ondertussen was Erik al een tijdje bezig met het plannen van een aanzoek. Ja Erik wilde er maar snel voor zorgen dat Gohar hem niet snel ging verlaten hahaha ;)))
Steeds meer mensen werden betrokken bij de aanzoeksplanning. En gelukkig heeft Gohar daar niks van gemerkt en gehoord. Omdat ze pas op het moment daar door had dat ze gevraagd ging worden.
Diverse mailtjes, telefoontjes en bezoekjes werden gedaan om alles tot op de details goed te regelen met het personeel van Breakaway, Hotel en vrienden en familie. Echt super bedankt nogmaals aan iedereen die heeft meegewerkt hieraan.
Op vrijdag 4 december was het dan zo ver. D-day. Alles was geregeld en nu ging de uitvoering plaatsvinden. Erik had geregeld dat Gohar tot 17 uur moest werken op haar werk. Maar in werkelijkheid werd Gohar al om half 3 opgehaald om zo van start te gaan. Gohar was echt verbaasd en geloofde niet dat ze mee mocht. Maar Gohar ging toch maar mee hahaha. Omdat ze al weken had gezeurd dat ze naar de kapper wilde, had Erik een afspraak geregeld bij zijn kapster. Ze was meer dan te vrede na de knip en hoofdmassage beurt. Dankjewel Gitte en Kaylee. Zou konden we onderweg gaan naar Rotterdam om naar ons hotel te gaan. We verbleven in het Mainport Hotel. Een super mooi hotel met een geweldige kamer met Jacuzzi en Sauna mmmm. Daar hebben we even lekker genoten van een wijntje bubbeltje en de warmte. Om vervolgens in het hotel te gaan eten. Ook dat was over heerlijk. Goede start van de D-day. Na het eten was de tijd gekomen om richting plaats delict te gaan. Plaats delict was Breakaway de plaats van onze eerste date. Daar hebben we lekker genoten van lekkere cocktails en shotjes. Tegen 00:00 uur kwamen steeds meer vrienden van ons binnen. Wat stond Gohar raar te kijken (later zei ze dat ze dacht dat het een surprise party was voor haar verjaardag, wat ook het smoesje was van Erik) al onze vrienden daar. Nadat het 5 december 2015 00:00 uur (precies het moment dat onze relatie een half jaar was)  geworden was. Werd ons liedje opgestart en kwamen onze ouders met George binnen gestapt, George met een bos rozen met daarin de ringen. Daar voor de ogen van onze familie en vrienden ging Erik op zijn knieën om Gohar te vragen. Daar zei ze volmondig JA op in de microfoon. Na de ringen en de champagne werd dit nog even lekker gevierd met iedereen en het personeel. Terug op de hotelkamer hebben we even genoten van de foto’s die ons waren toegestuurd. Het was echt een onvergetelijke dag/avond/nacht geworden. Nu is het al inmiddels weer 2016 hebben we een geweldige kerst, een super gezellige oud en nieuw gehad en lijkt alles weer een tijdje geleden maar we kijken er nog steeds met heel veel plezier aan terug. Nu is het tijd geworden om de dag van ons leven te gaan plannen. We hadden jullie via deze site op de hoogte over de ontwikkelingen voor ons dag.

Groetjes kiss

Erik & Gohar